Publisert 20.Aug 2021

- Det er en utrolig spennende mulighet som gjør at jeg har tatt det vanskelige valget å slutte i Framtidslaben, sier Furnes Mannseth som blir en del av ledergruppa i det nystarta selskapet.
- Det har vært en lærerik, spennende og utviklende tid som også har gitt nye muligheter. Det var ikke et ønske om å slutte som gjorde at jeg tok valget, men en sjelden mulighet om å få være med på å bygge opp fremtidas løsninger som blir viktig for regionen vår, og som vi må ha for å redde kloden.

Hun skal nå jobbe konkret med det grønne skiftet i næringslivet, noe hun mener er en naturlig fortsettelse og en viktig del av det arbeidet som skjer i Framtidslaben. 

- Jeg håper å fortsette samarbeidet med laben gjennom næringslivet og vil understreke at jeg har trivdes veldig godt med et dyktig team som jeg er sikker på vil videreføre alt det Framtidslaben er og har blitt, til å bli noe enda større. Jeg vil berømme Ålesund kommune som er så fremoverlent med fantastisk dyktige folk. 

Furnes Mannseth begynner i den nye stillinga 1. oktober. Arbeidet i Framtidslaben blir ført videre, og oppgavene som daglig leder blir midlertidig ivaretatt av koordinator Kristine Oda Walderhaug Sæther og resten av teamet i laben. Det arbeides for raskt å få på plass en permanent løsning når det gjelder daglig leder.

- Framtidslaben og Ålesund kommune ønsker å takke Marielle for det formidable arbeidet hun har lagt ned i den daglige drifta og utviklinga av laben. Selv om vi gjerne skulle sett at hun var med videre, gratulerer vi henne med den nye jobben og ønsker henne lykke til videre med nye og spennende utfordringer, sier stabsleder for strategi, samfunns- og næringsutvikling Anne Mette Liavaag.